måndag 31 december 2012

Londonkusinsbesök

Tobias, min londonboende kusin, var på besök i Skåne i veckan med hela sin familj. I lördags lyckades vi synkronisera våra kalendrar och träffas på Leos lekland i Malmö. Sophie och Moa kom bra överens och efter att Tobias bett Sophie vänta på Moa så sprang de runt hand i hand. Sophie förstår svenska men pratar bara engelska men det var inga problem för tjejerna att leka trots det.


Morgan var så klart också med och trots att han gick in gratis lekte han friskt med det han kunde, men det roligaste var nog att plocka upp spilld mat från golvet.


De långa rutschkanorna åkte Moa och Sophie på löpande band, ibland även hand i hand. Morgan var tvungen att ha med mamma men det var ingen skam i det och han njöt i fulla drag.


När lejonet Leo kom fram blev Moa först jätteledsen för att det var för många barn så hon inte kunde hälsa på honom. Men hennes curlande pappa såg till att hon fick klappa på Leo och även ge honom en kram.


Efter Leos lekland bar det av till gammelmormors lägenhet där Mei lagade fantastisk thaimat. Även Martin, Gun-Britt, Helene och Andreas mötte upp för middagen och det blev en riktigt lyckad tillställning.


Både Moa och Morgan var, som vanligt, intresserade av chokladasken på bordet men denna gången lyckades vi hejda Moa efter bara ett par bitar men det var trots allt lördag...

Inga kommentarer: