tisdag 1 januari 2013

Nyår

Planen för nyår var att ha gäster över på middag, tyvärr var både jag och Morgan så förkylda att gästerna (med sin två veckor gamla bebis) bestämde sig för att stanna hemma. Men hela kvällen var redan planerad så vi beslöt oss för att följa planen även om det bara var familjen, dock skippade vi champagnen. Hela familjen svidade om och barnen poserade snällt framför kameran.

Middagen började med fördrink och till förrätt blev det jordärtskockassoppa med vitlöksbröd och seranoskinkschips. Huvudrätten bestod av parmalindad kyckling i balsamicosås med hasselbackspotatis och småfranska. Till efterrätt bjöds det chokladkaka med vit choklad och limetryffel.

Moa serverades samma saker i alkoholfria alternativ och hon tyckte det var toppen att få lyxa till det lite och äta fint upplagd mat och dricka (alkoholfri) fördrink ur champagneglas.

För att lyckas förbereda detta och äta i lugn och ro tilläts Morgan förstöra rullen med gladpack som han stal ur en låda under matlagningen. Under själva middagen var han nöjd med att få leka med Moas leksaker och låtsasprata i telefon på golvet.

Inga kommentarer: