fredag 29 mars 2013

Malmöutflykt

Igår, på skärtorsdagen, åkte jag och barnen in till Jägersro för att köpa nya skor till Moa och hitta på en massa annat kul. Bland annat besökte vi Beas jobb där man fick provsitta chefens motorcykel. Självklart bjöds det på fika och där är ju påsken rätt tid att besöka konsultbolag...


Efter besöket på Beas jobb åkte hela familjen tillbaka till Jägersro där man slagit upp ett nöjesfält mitt i snålblåsten. Moa åkte massvis av karuseller, Morgan var måttligt road men accepterade underhållningen...


 Tio karusellbiljetter senare åkte vi till Emporia för att äta middag. Där hade de lite påskaktiviteter som ansiktsmålning vilket Moa ville testa. Hon fick frågan om hon ville vara en fjäril eller en prinsessa och hon valde så klart prinsessa.


Morgan var lite för liten och han granskade Moas sminkning ordentligt innan han godkände den. Moa själv var mycket nöjd och det är ju huvudsaken!


Medan Bea letade kläder rastade jag barnen i en av Emporias många barnrastgårdar.


Med oss hem efter denna intensiva dag hade vi inte bara två dödströtta barn (Moa fick sova sminkad) utan även ett gigantiskt påskägg med överblivet godis och en påskpresent från Beas jobb.

Inga kommentarer: