söndag 20 september 2015

En dag på Lollo och Bernie-landet

Morgan tror fortfarande att vi åkt till Lollo och Bernie-landet, men vi har gott om tid att lära honom. Första dagen var full av positiva överraskningar, till att börja med var frukosten riktigt bra och även om Moa hade sin nya jättevarma fleece var det inga problem att sitta i shorts och t-shirt.


På hotellet finns, förutom tre fina pooler, massor av leksaker och prylar som barnen älskar. Morgan visar intresse för schack.


Vårt hotellrum skulle ha utsikt mot poolen. Det har det, men även mot havet, vi har inte diskuterat det men jag tror inte vi klagar...


Efter att alla badat före lunch och killarna efter lunch, gick alla och pysslade på barnklubben. Moa ritade en bok med en jättefin bild på Lollo och Bernie.


All mat är toppen, fisken och grönsakerna är perfekta! Sen är det ju Spanien så även det inkluderade röda vinet är riktigt bra.


Efter middagen var det show med allt som barnen kunde önska. De satt som små ljus och Moa tog hand om sin lillebror.



Det enda som liknar tjat är Morgan som vill sitta och låtsasköra bilen i ett av spelen på arkaden.


Även om Morgan var riktigt trött höll han ut länge nog för att vi skulle kunna få Lollo och Bernie bilden. Sen gick han och lade sig medan tjejerna kollade lite på sena showen.


Inga kommentarer: