onsdag 26 mars 2008

Då var vi famme

[Filip]

Igår kom vi fram efter tre timmars väntan i Atlanta - så går det med en pessimistisk resebyrå. Men Bea uppskattade den uppdukade maten i bussiness class men som vanligt var det en förload affär, eftersom jag skulle köra när vi kom till Raleigh fick Bea dricka - det blev ett drygt glas vin... snacka om slöseri.

Väl framme i lägenheten var klockan ca 22 och då var det bara att bege sig ut för att handla matvaor till frukost och Beas lunch. Det var här problemen började, jag tänkte bagels och smör klarar man sig på men det där med smör är inte enkelt. Hyllmeter i kyldisken med olika märken där över hälften är märkta med "I can't believe it's not butter" - vad är det då? Allt är gigantiskt, duschtvål, 710ml, schampoflaskor 384ml. Låter det inte mycket? Kolla i duschen hemma hur stora era flaskor med schampo och duschtvål är, våra flaskor äter era till frukost.

1 kommentar:

Magnus sa...

Ni kommer nog att upptäcka att det inte är helt enkelt att hitta i djungeln av förpackningar (kolla avdelningen flingor). Jag slängde en hel del mat som smakade skit fast förpackningen lovade guld och gröna skogar... ;-)