fredag 20 juni 2008

Charleston

[Bea]

Nästa långtur gick till South Carolina och Charleston. Filip kunde inte följa med för han jobbade. Vi kom fram sent på eftermiddagen och när vi hade hittat ett hotell hann vi med en busstur och fick höra allt om vilken stor roll Charleston hade i inbördeskriget.
Dagen efter så hade Christoffer och Marie fått nog av sightseeing så vi körde dem till stranden medan vi andra åkte till Boone Hall. Boone Hall är en gammal bomullsplantage som ligger utanför Charleston. Där fanns det kvar gamla slavbostäder och en stor allé med gamla träd som har massor av hängande spansk mossa. Man har bland annat spelat in Nord och Syd här.

När det sen var dags att hämta upp Christoffer och Marie så hade Christoffer sprungit mot ett trappsteg så att en nagel hade ramlat av, han var lite blek. Mamma, pappa och jag tog ändå en tur ner till stranden så vi kan säga att vi också har badat i Atlanten. Det var lite synd om Christoffer resten av tiden för han kunde inte bada så han fick sitta i skuggan medan vi andra badade i poolen.
Dagen efter åkte vi hemåt och stannade till på ett outlet och körde förbi ett träsk.

Inga kommentarer: