fredag 8 april 2011

Växjö

Sista helgen i mars (vi har varit långsamma på att skriva inlägg, jag vet) var vi uppe i Växjö och hälsade på familjen Hed. Med oss hade vi en leksak som blinkar och väsnas till Elis. Vi hade köpt den innan vi läst på deras blogg att alla dylika leksaker var strängligen förbjudna hos dem men Elis älskade verkligen den och de slog inte sönder den så länge vi var där.

Vi hade verkligen tur med vädret, det var strålande sol och för att vi skåningar inte skulle känna oss helt vilsekomna så hade Jimmie ordnat med värsta snålblåsten så man ändå frös ordentligt när man inte stod i lä i solen. Som tur var ligger det ett fik med utsikt över växjösjön och uteservering i lätt söderläge.

Moa betedde sig som vanligt vid lekplatsen, terroriserade de äldre barnen och tvingade dem att leka med henne, roade sig med att köra vagnen och sprang runt i största allmänhet. Elis mös fint i gungan med Ninni men det var inget Moa var intresserad av.

Det spelar ingen roll hur trött och gnällig Moa är, om man lockar med ett bad så blir hon världens solstråle. Hon plaskade och stimmade lite väl mycket i badkaret så Elis gav ganska snart upp.

För småttingarna tog kvällen slut med en stereovälling i soffan men vi vuxna fick riktigt smaskiga färsbiffar med ädelost som Jimmie vägt upp med millimeterprecision.

1 kommentar:

Ninni sa...

Jättehärligt att ni kom upp till skogarna, ni är välkomna igen! Finns det möjlighet att få tillgång till bilderna? Era är mycket finare än våra ;)
Kram!