lördag 25 augusti 2012

Öland, lådbilslandet

På Öland finns något som heter lådbilslandet som är som ett stort sommarland men med små långsamtgående gocarts som dragplåster. För att få energi för det hela ledde Henke Moa och Sonja i ett chokladbollsbak på morgonen - det blev faktiskt ett par bollar tillverkade.

Väl framme på lådbilslandet inledde vi med gocartkörning. Morgan var för lite så han fick vara i mammas trygga famn medans Moa och jag körde lastbil. Moa fick välja fritt och valde en vackert lila lastbil.

Tyvärr var den lila inte bara vackrast, den tillhörde även de största modellerna och Moas kontroll var kanske inte den bästa. Hade hon väl fått fart i den tyckte hon det var lite överdrivet eller mesigt att styra...

De hade även flera karuseller och där gick det bättre. Det var bara att åka så mycket man ville och Moa testade allihop, oavsett hastighet och höjd.

Sonja gillade den gigantiska hoppborgen så Moa skulle givetvis prova den. Hon klättrade nästan hela vägen upp innan hon ångrade sig och klättrade ner till pappas trygga famn igen. Samma sak gällde den väldigt höga rutchkanan där hon faktiskt satte sig beredd att åka ner innan hon bestämde sig för att trappan var ett tryggare alternativ.

Inga kommentarer: