måndag 30 december 2013

Julafton

På julafton var vi hemma i Revinge och hade morbror med familj, mormor, morfar, farmor och farfar på besök. Det var en nervös väntan på tomten och Moa tyckte det var lite ovanligt att alla vuxna ville vara med och titta på hennes tecknade filmer klockar tre. Men med lite distraktion och hjälp av favoritkusinen Oskar gick väntan på tomten ganska smidigt.

När tomten väl kom var det Moa som tog hand om honom, bjöd honom på en whiskey och visade honom till sin plats. Morgan var lite skeptisk men vågade sig fram och hämtade sina presenter efter lite påtryckningar.


Moas fjäskande lönade sig och hon öppnade presenter tills fingrarna blödde (bildligt talat). Morgan behövde lite hjälp med sina då även han tog hem storkovan vad gäller presentmängd.


Efter julklpappsutdelningen var det dags för julbord. Det hela var knytkalas så alla hade bidragit med någon del. Vårt trumfkort vad den hemmagjorda julkorven som blev riktigt lyckad.


 På det hela taget var det en perfekt julafton med många glada skratt och mycket värme, ett stort tack alla för alla fina presenter!

Inga kommentarer: