måndag 30 december 2013

Strömsnäsbruk

På annandagen körde vi upp till Strömsnäsbruk för att hälsa på Beas farmor och farbror som fick besök av Ingrid med familj och Micke med Moas nästkusin Alwa. Jag förklarade för Moa att Alwa är hennes nästkusin och hon svarar "Precis som Zäta?" (Zäta är min kusin Lindas dotter så hon har full koll). Men det är skillnad på hur man umgås med sina släktingar, de äldre konverserar vid matbordet eller arbetar tillsammans medan Moa och Alwa brottas och kittlar varandra. Morgan blev inspirerad och försökte umgås med sin mormor på samma sätt.


Båda barnen hade packat med sig vars en ryggsäck med leksaker och det som fungerade bäst var Moas nya prinsessmössa - i alla fall om man frågar Mats.


Men även småtjejerna blev trötta efter ett tag och satte sig och ritade. Inte kort därefter undrade Morgan vad som försiggick och  varför inte han var inbjuden. Han var faktiskt välkommen och de kom riktigt bra överrens.

2 kommentarer:

Lindis sa...

Åh va gulligt med kittlingar! Hälsa Moas pappa att Zeta heter Zäta, inte Zeta som i olivoljan ju! Tack för sistens, vi hoppas vi ses snart igen!

Bea sa...

Moas mamma har nu ändrat :)